Teaser: Range Rover Evoque (2018)

Teaser: Range Rover Evoque (2018)Op een creatieve wijze maakt Range Rover ons warm voor een nieuwe generatie Evoque!

De Range Rover Evoque is al sinds 2011 op de markt als kleinste telg van de luxueuze Range Rover familie, goed voor meer dan 750.000 verkochte exemplaren. Nu maken ze zich klaar in Groot-Brittannië voor de onthulling van de nieuwe generatie op donderdag 22 november, dankzij kleurrijke kunstinstallaties (metalen constructies/frames) in centrum London zetten ze de nieuwe Evoque alvast even in de spotlights.

Als we daarmee al een glimp te zien krijgen van de nieuwe Evoque zijn/haar exterieurdesign dan ligt dat zeer sterk in de lijn met de huidige generatie, te herkennen aan de aflopende daklijn en oplopende gordellijn. Inzake interieur, gadgets, rijhulpmiddelen en veiligheidssystemen kan Range Rover hier ongetwijfeld enkele nieuwigheden van de grotere modellen overnemen.

Gezien het grote succes van de Evoque Convertible verwachten we hier ook een opvolger van naast de drie- en vijfdeurs uitvoeringen. De komst van een extrasportieve Evoque SVR is dan weer klein.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...