Autosalon Brussel 2019: Land Rover / Range Rover Line-up

Autosalon Brussel 2019: Land Rover / Range Rover Line-upDe nieuwe Defender is nog nergens te bespeuren op het Autosalon van Brussel, de nieuwe Range Rover Evoque geniet hier wel zijn wereldpremière!

Kiest Land Rover voor het Autosalon van Genève (maart), dat van Frankfurt (september) of voor een eigen event voor de onthulling van de gloednieuwe (en veelbelovende) Defender offroader? Hij zal alvast niet in Paleis 7 op het Autosalon terug te vinden zijn, gelukkig zijn er voldoende bezienswaardigheden met avontuurlijke inborst terug te vinden!

Zo staat de gloednieuwe Range Rover Evoque crossover te blinken op de Heizel – als wereldpremière! – met een opgefriste vormgeving, modern(er) interieur, efficiëntie (plug-in/mild) hybride motoren en nieuwe gadgets/rijhulpmiddelen en veiligheidssystemen. Vanaf heden te bestellen/configureren aan minimaal 38.600 euro!

Nog groter/luxueuzer/royaler is de – tot 999 handgebouwde exemplaren gelimiteerde – Range Rover SV Coupé tweedeurs die rekent op de magistrale 5.0-liter V8 met maar liefst 565 pk / 700 Nm, goed voor een 0-100 sprint in 5,3 seconden en topsnelheid van 266 km/u! Tezamen met het SVO team (Special Vehicle Operations) kunnen potentiële klanten de Range Rover SV Coupé van hun dromen samenstellen met ondermeer 23” velgen, vier interieurkleurenschema’s, walnotenhout/platanenhout en de optionele Liquesence lakkleur (vloeibaar metaal).

Line-up Land Rover / Range Rover @ Autosalon 2019
Range Rover Evoque First Edition AWD D180
Range Rover Evoque HSE Dynamic P200

Range Rover Velar HSE P250
Range Rover Velar R-Dynamic S D180

Range Rover Sport SE 3.0 SDV6 D249
Range Rover Sport SVR

Range Rover SV Coupe, 5.0 V8 565 pk

Range Rover Vogue, 2.0 P404 PHEV

Range Rover SVAutobiography Dynamic 5.0 V8 565 pk (Dream Cars)

Land Rover Discovery Sport Pure D150
Land Rover Discovery Sport SE D150
Land Rover Discovery SE, 2.0 D240
Land Rover Discovery HSE Luxury Dynamic SDV6 306 pk

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...