Trailer: Top Gear seizoen 26 (2019)

Trailer: Top Gear seizoen 26 (2019)Een nieuw jaar, een nieuw seizoen van Top Gear!

Matt LeBlanc, Chris Harris en Rory Reid verschijnen soon weer op je beeldscherm voor nieuwe Top Gear avonturen, dit voor de 26ste keer! Naar goede gewoonte mag je voornamelijk toegankelijk entertainment met de nodige humor verwachten met blitse auto’s en knotsgekke opdrachten dan échte informatie, gezien het productiebudget van BBC is dat gelukkig geen straf.

Wie goed oplet in deze strakke teaser ziet een stuk over Bentley’s racegeschiedenis en de nieuwe Continental GT, de Porsche GT2 RS, de Aston Martin Vantage V8 en DB11, de Rolls Royce Phantom, Fiat Panda 4×4 Cross, Ferrari GTC4Lusso, Mercedes-AMG GT R en een riante hoeveelheid tuktuk’s. Voldoende argumenten om Top Gear S26 een kans te geven, wanneer LeBlanc, Harris en Reid op TV (en het internet) verschijnen is niet direct duidelijk.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...