Top Gear 2017: Chris Harris, Rory Reid en Matt Leblanc

Top Gear 2017: Chris Harris, Rory Reid en Matt LeblancMatt LeBlanc wordt volgend jaar de hoofdpresentator voor het 24ste Top Gear seizoen.

Na het vertrek van Chris Evans was het opnieuw uitkijken naar hoe de BBC het Top Gear autoprogramma vorm zou geven, het werd vanaf de eerste aflevering duidelijk dat het niet gemakkelijk ging zijn om Hammond, May en Clarkson te vervangen. Evans deed misschien net teveel zijn best en dat werd niet gesmaakt, hij kondigde op het einde van seizoen 23 dan ook aan dat hij niet terug zou komen.

Wie volgend jaar wél terug komt is Matt “Joey” LeBlanc met Chris Harris en Rory Reid aan zijn zijde, Sabine Schmitz en F1 icoon Eddie Jordan zullen ook geregeld van de partij zijn. De cultfiguur Stig blijft ook trouw aan het Top Gear formaat op de Britse omroep al blijft zijn inbreng beperkt tot het betere stunt- en stuurwerk.

Of LeBlanc, Harris en Reid het befaamde Top Gear concept terug naar torenhoge kijkcijfers kan brengen moet de toekomst uitwijzen, intussen kijken we reikhalzend uit naar 18 november wanneer Hammond, May en Clarkson hun The Grand Tour zullen presenteren!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...