Video: Chris Harris test de Aston Martin DB11

Video: Chris Harris test de Aston Martin DB11Onze favoriete Britse autojournalist kruipt achter het stuur van de Aston Martin DB11!

Met de DB11 heeft Aston Martin een belangrijk hoofdstuk in haar roemrijke geschiedenis aangevat. Dankzij de samenwerking met Mercedes-AMG kunnen de Britten op vlak van connectiviteit en infotainment het een en ander overnemen, naast de 4.0-liter V8 natuurlijk. Deze ‘instapper’ neemt plaats naast de gloednieuwe 5.2-liter V12 die voor het eerst hulp krijgt van een setje turbo’s.

Chris Harris – nog steeds Top Gear presentator op de BBC – haalt de Aston Martin DB11 naar buiten om er desondanks de regenachtige omstandigheden toch er het beste van te proberen maken. Al het vermogen loopt naar achteren (600 pk / 700 Nm) via een 8-traps automaat van ZF en dat kan resulteren in een behoorlijk speels rijgedrag.

Vanaf €212.000 kan je zelf genieten van alle pracht en praal die de DB11 weet te bieden.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...