Video: Autocar test de Ferrari GTC4Lusso T

Video: Autocar test de Ferrari GTC4Lusso TSlaagt de praktische/toegankelijke Ferrari GTC4Lusso T voor de praktijktest?

Na een relatief korte carrière voor de vierzits FF kwam Ferrari in 2016 met de GTC4Lusso op de proppen die hetzelfde functioneel gebruiksgemak met zich meebracht. De topversie rekent op een 6.3-liter V12 met 690 pk maar voor landen/regio’s waar ze niet zo tuk zijn op de stevige CO2 uitstoot van ongeveer 350 g/km is er ook een GTC4Lusso T mét 3.9-liter V8 en slechts 265 g/km CO2.

Zo’n atmosferische V12 levert een intens uniek karakter maar voorzien van de achtcilinder uit ondermeer de 488 GTB heb je ook niet echt meteen een reden tot klagen. Daarnaast is er een prijsverschil van ongeveer 40.000 euro tussen de GTC4Lusso en GTC4Lusso T al ben je wel sowieso 232.170 euro armer wanneer je kiest voor die laatste. Zonder te raken aan de praktische ingesteldheid van deze Italiaan!

Matt Prior van Autocar neemt ons mee in de 610 pk sterke GTC4Lusso T die zowaar dagdagelijks bruikbaar lijkt te zijn!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...