Trailer: Top Gear seizoen 25 (2018)

Trailer: Top Gear seizoen 25 (2018)Matt, Chris en Rory zullen jullie opnieuw (proberen te) vermaken met automotive entertainment in het 25ste (!) seizoen van Top Gear!

Na een ietwat zoekende start heeft Top Gear 2.0 sinds vorig jaar een driedelig presentatieteam met (dé) Chris Harris, Matt LeBranc (Joey uit Friends) en Rory Reid. Deze heren krijgen de hulp van de sympathieke – doch geheimzinnige – The Stig en wekelijks ook een bekende man/vrouw die een scherpe rondetijd probeert neer te zetten.

Op zondag 25/02 start het 25ste seizoen van Top Gear en het lijkt erop dat de bestaande cocktail van gek-of-geniale uitdagingen, diepgaande autotests en een stevige brok entertainment behouden blijft. De gescripte humor moet je er maar bijnemen, de hoogstaande beeldkwaliteit maakt veel goed.

Geïnteresseerden kunnen Top Gear S25 op zondagavond 21u volgen op de BBC2

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...