Trailer: Top Gear seizoen 24

Trailer: Top Gear seizoen 24Zijn jullie klaar voor een nieuw seizoen – het 24ste alreeds! – van Top Gear?! Update: 5/03 is het zover

Na een verdienstelijke poging van het nieuwe Top Gear team werd er na het vorige seizoen wat gesleuteld aan het nieuwe concept. Host Evans ging eruit en Matt LeBlanc, Chris Harris and Rory Reid zullen zich opnieuw meer gaan focussen op de essentie van Top Gear. Dat is nog steeds auto’s, auto’s en auto’s, bij voorkeur in een leuk concept of extreme uitdaging.

Wie goed kijkt ziet alvast een 1.036 pk sterke Ferrari LaFerrari FXX-K diagonaal gaan terwijl de Aston Martin DB11 wat last heeft van de lokale arm der wet. De extreme Avtoros Shaman offroader komt dan weer oog in oog te staan met naakte toeristen in Kazachstan..

Binnenkort Op zondag 5 maart op BBC2 én zeer kort erop op ’t internet!

Update 23/02: nieuwe trailer!

Deel dit bericht:

1 reactie op "Trailer: Top Gear seizoen 24"

  1. Wolf 08-02-2017 om 20:20

    Chris Harris en zeker ook Rory zijn geweldige autojournalisten op video. Jammer dat we ze weinig zien tegenwoordig….
     

Reageer

Reactie aan het plaatsen...