Teaser: Top Gear Seizoen 23

Teaser: Top Gear Seizoen 23Het presentatieteam is volledig nieuw, het gekende concept met auto’s – sportief, stoere, avontuurlijke en gekke bolides – blijft gelukkig intact!

Na een handgemeen tussen Jeremy Clarkson en een directe medewerker werd het contract niet meer verlengd, de kompanen Hammond en May volgden hem blindelings naar Amazon Prime waar het olijke trio ondertussen ook hard werkt aan een soortgelijk autoprogramma. De BBC moest op zoek naar een oplossing voor hun meest bekeken TV programma, na Chris Evans (radiopresentator en bekende petrolhead) volgden er nog eens zes teamleden. De Stig is 100% eigendom van de Britse omroep en blijft dus ook bij Top Gear.

Ergens in mei gaat het 23ste seizoen van Top Gear van start en met de eerste trailer zien we alweer heel veel lekkers. Ondermeer de Ferrari F12tdf, McLaren 675LT, Audi R8 V10, Ford Mustang, Dodge Viper SRT, Aston Martin Vulcan, Arial Nomad en zelfs Reliant driewielers passeren flitsend de revue..

Qua auto’s zit het dus wederom snor, nu hopen dat de nieuwe presentatoren een verfrissende touch kunnen geven aan het befaamde Top Gear concept. De Belgische commerciële omroep 2BE had de rechten van het vorige seizoen, omtrent het uitzenden van het nieuwe seizoen is er nog geen nieuws.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...