Top Gear 2016: dit team brengt je automotive entertainment!

Top Gear 2016: dit team brengt je automotive entertainment!Het befaamde Top Gear trio (Hammond, Clarkson & May) wordt vervangen door een groot – getalenteerd! – presentatieteam, hopelijk krijgen we terug leuke (auto)televisie!

Na het openbreken van het contract van Jeremy Clarkson voor een 23ste seizoen Top Gear wou de Britse omroep graag verdergaan met de kompanen Hammond en May. Maar die zagen een dergelijk concept niet zitten en zochten hun toevlucht tot Amazon Prime, de BBC moest dus op zoek naar een nieuwe presentator en grappige sidekicks. Voormalig radiopresentator – en diehard petrolhead – Chris Evans kwam als eerste uit de bus en eerder deze week werd duidelijk dat Matt LeBlanc – Joey uit Friends in een vorig decennium – eveneens aansluit. Maar er is meer, veel meer zelfs!

Zo krijgen Evans en LeBlanc het vrouwelijk gezelschap van Sabine Schmitz (dé Nurburgring Koningin), voormalig F1 teameigenaar Eddy Jordan, Rory Reid, onze online videoheld Chris Harris én de trouwe Stig. Op 8 mei start (normaliter) het nieuwe Top Gear seizoen en zal er reikhalzend uitgekeken worden naar de prestatie van het zeskoppige team. Ze krijgen de aartsmoeilijke opdracht om met iets fris, vernieuwend en grappig te komen terwijl de authentieke Top Gear sfeer ook best bewaard blijft.

Top Gear 2016: dit team brengt je automotive entertainment!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...