Officieel: Skoda Fabia Combi Scoutline (2018)

Officieel: Skoda Fabia Combi Scoutline (2018)Voor de compacte avonturier heeft Skoda vanaf nu de Fabia Combi Scoutline in de aanbieding!

Daar waar de Kodiaq, Karoq en Octavia een volwaardige Scout uitvoering meekrijgen moet de compacte Fabia het doen met slechts een Scoutline uitvoering. In navolging van de opfrisbeurt eerder dit jaar moet een Fabia Scoutline het verkoopspontentieel van de compacte Tsjech kracht bijzetten. Enkel de praktische Fabia Combi kan je als Scoutline verkrijgen, inclusief laadvermogen van 530 tot 1.395 liter bagagevolume!

De gloednieuwe Skoda Fabia Combo Scoutline geniet van exclusieve matzwarte/zilveren accenten, 16” of 17” lichtmetalen velgen en een aangepaste voorbumper. Motorisch mag je bij de Scoutline kiezen uit het huidige aanbod bestaande uit enkel driecilinders (1.0 MPI en 1.0 TSI) met 60 pk tot maximum 110 pk. Desondanks de avontuurlijke inborst blijft het hier bij voorwielaandrijving.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...