Teaser: Lamborghini Aventador SVJ is alvast zeer snel

Teaser: Lamborghini Aventador SVJ is alvast zeer snelVerbreekt de aankomende Aventador SV Jota het Nürburgring record?

Binnenkort nemen we afscheid van de Lamborghini Aventador in al zijn uitvoeringen én vermoedelijk ook van de atmosferische 6.5-liter V12! Als eerbetoon aan deze twee parels wil de Italiaanse sportwagenbouwer nog éénmaal alles uit de kast halen met de Aventador SVJ waarbij de J verwijst naar Jota, een legendarisch prototype/uitvoering van de Miura.

Behalve een nog agressievere vormgeving met extreem spoilerwerk en actieve aerodynamica zoals bij de Huracan Performante verwachten we voornamelijk voorwerk van de krachtbron die gemakkelijk 750 pk en meer zal produceren. Volgens de geruchten wil Lamborghini het record (6 minuten 47,3 seconden) van de Porsche 911 (991) GT2 RS verbrijzelen op de Nürburgring, een fenomenale prestatie die eveneens meer dan voldoende aandacht/marketingsbuzz zal genereren.

Met een eerste teaservideo geeft Lamborghini alvast een glimp, we zijn extreem benieuwd naar de Aventador SVJ!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...