Lamborghini viert productierecords Huracan en Aventador

Lamborghini viert productierecords Huracan en AventadorDubbel feest in Sant’Agata Bolognese voor de 11.000ste Lamborghini Huracan en 8.000ste Aventador!

De verkoopafdeling van Lamborghini blijft records (+11% in 2018) aan elkaar rijgen in een ongezien tempo. In maart vierden ze ginds nog de 10.000ste Huracan (een gifgroene Huracan Performante) en vandaag zitten ze al aan 11.000 exemplaren, deze blitse bolide is goed op weg om zich tot bestverkopende Lamborghini ooit te kronen! De 11.000ste Lamborghini Huracan op minder dan vier jaar (!!) is gezegend met de Blue Nethuns koetswerkkleur en is voor een Italiaan (m/v/x mét talent) voorzien.

Daarnaast viert Lamborghini ook een productiemijlpaal van de Aventador. Net iets meer dan zeven jaar na de lancering werd Aventador zijn er reeds 8.000 stuks gebouwd van deze V12 sportwagen. Intussen wordt er druk gewerkt aan een opvolger (mét hybridekracht!) maar een vermogende Japanner kan intussen wel nog even genieten van zijn grijze Aventador S Roadster.

We hebben een lichtblauw vermoeden dat de nieuwe Lamborghini Urus ook de nodige verkooprecords zal opstapelen.

Lamborghini viert productierecords Huracan en Aventador

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...