Video: Lamborghini Miura 50th Anniversary Tour

Video: Lamborghini Miura 50th Anniversary TourDe Lamborghini Miura, misschien wel dé mooiste wagen aller tijden, vierde dit jaar zijn 50ste verjaardag. Om dat heugelijk feit kracht bij te zetten gingen ze allemaal tezamen op rondrit door het prachtige Italië!

De Lamborghini Miura is hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor héél wat sneller kloppende hartjes en onvoorwaardelijke autoliefde dankzij de krachtige V12, prachtig voorkomen en heerlijk klinkende soundtrack! Iets meer dan 700 exemplaren werden er gebouwd door Lamborghini tussen 1966 en 1973, vandaag de dag moet je al heel diep in de zakken tasten om een Miura op de kop te kunnen tikken..

Om de 50ste verjaardag te vieren van deze oogverblindende Italiaan nodigde Lamborghini 20 eigenaars uit om in een tijdspanne van enkele dagen volmondig te genieten van hun wagens én van het pracht en praal dat Italië te bieden heeft! In alle geuren (P400, S, SV en SV J) en kleuren waren ze aanwezig waaronder een oranje exemplaar dat ooit toebehoorde aan Frank Sinatra mét matching vloermatjes van de befaamde zanger zijn badkamer! Ook de (tweede) unieke Miura Jota was van de partij nadat een eerste versie een brand niet overleefde!

Genieten jullie even mee van deze vijfdelige videoreeks? Buon compleanno e tanti auguri!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...