Autosalon Brussel 2018: Volkswagen Line-up

Kort Getest: Volkswagen T-Roc crossover (2017)Volkswagen presenteert het volledige gamma op het Autosalon maar zet de nieuwe Polo, hippe T-Roc en praktische(re) Tiguan AllSpace net even wat meer in de spotlights.

Het grote gamma van Volkswagen vraagt om de nodige ruimte in Paleis 11 tijdens het Autosalon van Brussel waar er maar liefst 42 voertuigen zullen staan. Gaande van de kleine Up! tot de stoere Amarok met voldoende aandacht voor de klassiekers zoals de (nieuwe!) Polo, Golf en Passat. In 2017 kregen we enkele interessante nieuwigheden zoals de blitse Arteon en T-Roc crossover die hier uiteraard ook aanwezig zijn.

De Tiguan AllSpace vult dan weer het gat tussen de reguliere Tiguan en de Touareg SUV die zich bovenaan het VW gamma situeert. Optioneel te verkrijgen met zeven zitplaatsen en een laadvolume dat schommelt tussen de 145 liter en 1.920 liter, zowaar evenwaardig aan een praktische monovolume!

Er wordt tevens een aparte zone voorzien voor elektrische (e-Up! en e-Golf) en hybride voertuigen (Golf GTE en Passat GTE) en voertuigen op aardgas (Caddy CNG en Golf Variant CNG). Met de California XXL Concept – op basis van de nieuwe Crafter – en Amarok Aventura Exclusive blikt de Duitse autobouwer al even vooruit naar de toekomst.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...