Spyshots: Volkswagen Touareg SUV (2017)

Spyshots: Volkswagen Touareg SUV (2017)Aan de beperkte hoeveelheid camouflage te zien is een nieuwe generatie Volkswagen Touareg niet veraf!

Na de Tiguan, Tiguan Allspace en aankomende T-Roc heeft Volkswagen nog een stoere SUV in de pijplijn zitten, namelijk een gloednieuwe Touareg. Deze zal zich opnieuw bovenaan het gamma nestelen en focust zich voornamelijk op luxe en comfort, dergelijke auto’s begeven zich dan maar ook weinig op onverharde wegen.

Naar alle waarschijnlijkheid staat de nieuwe Volkswagen Touareg op het Autosalon van Frankfurt in september, visueel kunnen we al heel veel waarnemen op de laatste prototypes. Qua interieurindeling verwachten we dan weer een heleboel gelijkenissen met de Arteon en Tiguan.

Op vlak van motoren zal de Touareg wederom rekenen op krachtige diesels en dito benzinemotoren. De kers op de taart is de gloednieuwe GTE plug-in topmotorisatie die een laag verbruik – lees: fiscaal interessant – weet te combineren met een gezonde portie vermogen. Op termijn zal deze groene GTE techniek ook zijn overgang maken naar de eerdergenoemde Tiguan en Arteon.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...