Video: Volkswagen Arteon weet te overtuigen

Video: Volkswagen Arteon weet te overtuigenDe nieuwe Volkswagen Arteon weet nog voor zijn lancering te imponeren met zijn sensuele looks, krachtige lijnen, praktische inborst en hightech gadgets!

Met ondermeer de Polo, Golf, Passat en vele soortgenoten bevestigde Volkswagen de laatste jaren wederom de ijzersterke positie op vlak van foutloze afwerking, bouwkwaliteit en efficiënte motoren. Dat ze op emotioneel vlak minder scoorden was blijkbaar toch een doorn in het Duitse oog, plotsklaps kwamen ze dan ook met een sexy Passat Coupé – die als Arteon door het leven zal gaan – ten tonele.

Later dit jaar staat de Arteon bij de Volkswagen concessiehouder als topmodel en dat je zie niet enkel aan de binnenruimte, de grote koffer (563 tot 1.557 liter) en het strakke lijnenspel, ook qua gadgets (Active Info Display, Discover Pro, slimme verlichting, dynamische/intelligente cruise control, …) hoeft deze Fastback niet onderdoen.

Qua motoren rekent de Volkswagen Arteon op zes TSI/TDI motoren met een vermogen tussen de 150 pk en 280 pk, naast een manuele versnellingsbak en voorwielaandrijving krijgen de topversies een DSG automaat en 4Motion vierwielaandrijving mee. Later in zijn (veelbelovende) carrière verwachten we een Artoen GTE plug-in hybride.

Vol spanning uitkijken naar een Volkswagen, het kan (terug) anno 2017!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...