Spyshots: Porsche 911 (992) Turbo (2018)

Spyshots: Porsche 911 (992) Turbo (2018)De ingenieurs uit Zuffenhausen gunnen zich bijzonder weinig rust want naast de ontwikkeling van een nieuwe generatie 911 Carrera zijn ze ook reeds bezig met de nieuwe 911 Turbo!

In 2017 kregen we van Porsche niet enkel de Panamera Sport Turismo en nieuwe Cayenne, ook de 911 GT2 RS, 718 Boxster GTS / 718 Cayman GTS, Carrera T en GT3 facelift (inclusief GT3 Touring) zag het voorbije jaar het daglicht. De grootste projecten voor volgend jaar zijn de Boxster Spyder en de Cayman GT4 RS, daarnaast staat er ook een gloednieuwe generatie 911 (992) op de agenda.

Daarvan zagen we reeds prototypes passeren van de reguliere Carrera en Carrera S, nu blijkt dat Porsche ook de nieuwe Turbo de weg opstuurt. Designmatig moet je – na meer dan 50 jaar – geen grote wijzigingen verwachten, qua prestatiepotentieel legt Porsche ongetwijfeld de lat nog wat verder met dank aan de 3.8-liter flat-six en slimme vierwielaandrijving! Gezien de reguliere Turbo momenteel geniet van 540 pk zal de nieuwkomer daar gemakkelijk bovenaan.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...