Spyshots: Porsche 718 Boxster Spyder (2018)

Spyshots: Porsche 718 Boxster Spyder (2018)Porsche werkt aan een fijne Spyder variant van de 718 Boxster!

De huidige generatie Porsche 718 Boxster krijgt net zoals zijn voorganger een veelbelovende Boxster Spyder uitvoering op het einde van zijn carrière. Hierbij typeerde een puristische setup met een manueel verwijderbaar dak terwijl de Cayman een soortgelijke GT4 uitvoering kreeg.

Terwijl Porsche voor de 718 Boxster GTS opnieuw voor de 2.5-liter viercilinder koos zal de 718 Boxster Spyder net iets meer verwend worden op motorisch vlak. De atmosferische 4.0-liter flat-six uit de GT3 zou hier namelijk zijn opwachting maken, goed voor ongeveer 400 pk. Maar daaromtrent wachten we nog op officiële communicatie van de iconische sportwagenbouwer uit Zuffenhausen.

De onthulling van de nieuwe 718 Boxster Spyder staat op de planning voor 2018, naar alle waarschijnlijkheid zal de productie behoorlijk gelimiteerd zijn tot enkele honderden exemplaren. Coupé-liefhebbers moeten nog even geduld hebben voor de soortgelijke 718 Cayman GT4 RS!

Lees hier onze rijtest met de Porsche 718 Boxster!
Lees hier onze rijtest met de Porsche Boxster GTS!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...