Spyshots: volgende generatie Porsche 911 Carrera (992) (2018)

Spyshots: volgende generatie Porsche 911 Carrera (992) (2018)Porsche stuurt de prototypes van de nieuwe generatie 911 (992) naar buiten!

De facelift voor de 991 GTS licht nog vers in het geheugen terwijl de GT3 facelift (mét handbak) en GT2 (RS) nog moeten komen, toch zijn de ingenieurs van Porsche alreeds begonnen aan een nieuwe generatie 911 sportwagen. Deze krijgt de “992” benaming mee en moet tegen 2018 naar buiten komen.

Visueel blijft alles grotendeels bij het oude, wat had je ook verwacht van deze iconische Porker? Op de prototypes zien we wel een grotere (uitklapbare?) spoiler (cfr de Panamera Turbo), doorlopende achterlichten en een andere positie van de uitlaatmonden.

Motorisch zal de hedendaagse 3.0-liter zescilinder mét turbo er uiteraard weer bij zijn, toch achten we de kans groot dat er van de nieuwe generatie ook een hybride (én diesel?) zal bijzijn.

Lees hier onze rijtest met de Porsche 911 (991.2 mk2) Carrera S!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...