Poll: Porsche Panamera Turbo vs BMW M6 vs Mercedes-AMG S63

Poll: Porsche Panamera Turbo vs BMW M6 Gran Coupe vs Mercedes-AMG S63Voor krachtige, imposante en dure performance sedans moet je in Duitsland zijn!

Porsche heeft een gloednieuwe generatie Panamera met de Panamera Turbo als huidig topmodel, te herkennen aan de immense prestaties én inklapbare spoiler achterop (inclusief geniale werking). Voor iets minder dan 160.000 euro krijg je een 4.0-liter V8 met 550 pk die in staat is om in 3,6 seconden de 100 km/u aan te tikken. Dit zonder al te veel moeite voor de vier inzittenden die genieten van alle pracht en praal die Zuffenhausen weet te bieden.

Maar in dit segment zijn er nog een resem andere mogelijkheden. Zo is er de uniek gevormde BMW M6 Gran Coupé die 560 pk biedt in ruil voor minstens 138.150 euro of de 165.649 euro kostende Mercedes-AMG S63 die 585 pk uit zijn 5.5-liter V8 sleurt.

Autocar trok er met de nieuwe Porsche Panamera Turbo op uit, de M6 Gran Coupé en S63 AMG – vreemd genoeg in Coupévorm – volgden braaf in zijn zog. Allemaal voorzien van de unieke Duits cocktail der subtiel design, hoogstaande luxe en comfort terwijl de motoren krachtig genoeg zijn om menig sportwagen te irriteren. Kiezen is ook hier ietwat verliezen maar welke snelle Duitser geniet jouw voorkeur?

Porsche Panamera Turbo vs BMW M6 Gran Coupe vs Mercedes-AMG S63

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...