Officieel: Porsche 911 GT3 Touring Package (2017)

Officieel: Porsche 911 GT3 Touring Package (2017)Porsche komt met een 911 GT3 Touring Package voor wie (naast de 991R greep en) op zoek is naar écht rijplezier en een interesse beleving.

Het 911 gamma van Porsche is zodanig breed vandaag de dag dat iedereen (met het nodige budget) wel een passende versie kan krijgen, toch was er behoorlijk wat vraag naar een puristische uitvoering. Als antwoord daarop kwam de sportwagenbouwer uit Zuffenhausen met de gelimiteerde 911 R ten tonele. De vraag bleef luid weerklinken dus voorziet Porsche nu een strakke GT3 Touring Package versie.

De 4.0-liter flat-six levert daarbij nog steeds 500 pk / 460 Nm waarmee je in minder dan 4 seconden aan 100 km/u zit, de topsnelheid van 316 km/u ligt wel iets lager dan bij de reguliere GT3. De handgeschakelde zesbak zorgt steeds voor de nodige betrokkenheid terwijl achteraan geen reusachtige spoiler siert. Binnenin siert een eenvoudige afwerking met stof en leder, voor een achterbank, chroom accentjes of alcantara ben je hier aan het verkeerde adres..

Een Belgische prijs voor het Touring Package is op dit moment niet beschikbaar, het is hoe dan ook behoorlijk moeilijk om een gloednieuwe 911 (991) GT3 – vanaf €156.000 – op de kop te tikken!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...