Productie Porsche Panamera Sport Turismo (voorzichtig) van start

Productie Porsche Panamera Sport Turismo (voorzichtig) van startMet de productiestart komt de praktische én gloednieuwe Porsche Panamera Sport Turismo dichterbij..

Na een prachtig conceptmodel moesten we heel wat geduld hebben tot wanneer Porsche besloot om de Panamera Sport Turismo op te nemen in het brede gamma. Op het Autosalon van Genève was het in maart dan eindelijk zover! Toch duurde het toch opnieuw enkele maanden tot wanneer de productie van de Panamera Sport Turismo van start ging, de premium autoconstructeur uit Zuffenhausen wil duidelijk alles goed afstemmen om niets aan het toeval over te laten.

Intussen rolden de eerste Panamera Sport Turismo’s van de band in Leipzig, al wordt de kwaliteit momenteel nog gecontroleerd door de getalenteerde werknemers. Op termijn moeten de 210 assemblagestappen en de kwaliteitscontrole grotendeels geautomatiseerd worden.

Tegen de herfst moet de productie op stoom komen, vanaf €100.889 kan je een Panamera Sport Turismo bestelbon tekenen bij je favoriete Porsche Centre in België.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...