Gelekt: Porsche Panamera Sport Turismo Concept

Porsche Panamera Sport Turismo Concept
Porsche verrast in Parijs met een Shooting Brake concept.

Naast de verwachte modellen toont Porsche in Parijs ook een verrassend conceptmodel: de Porsche Panamera Sport Turismo Concept. In juli ontstonden de eerste geruchten rond het model. Essentieel betreft het een shooting brake op basis van de Panamera, die de concurrentie zou kunnen aangaan met de Mercedes CLS Shooting Brake.

Verder geeft het concept meteen ook wat hints naar de styling van de nieuwe reguliere Panamera, die er binnenkort zit aan te komen. De Sport Turismo Concept zelf zou pas voor 2015 gepland staan. Bovendien valt ook de “e-Hybrid” badge op de flank op, de kans bestaat dus dat Porsche een plug-in hybride variant van het model op de markt brengt. Meer details volgen zeer binnenkort. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...