Foto Special: 70 Years Ferrari @ Autoworld Brussel

Foto Special: 70 Years Ferrari @ Autoworld BrusselTer ere van de 70ste verjaardag van Ferrari komt Autoworld in Brussel met een uitgebreide tentoonstelling van iconische (rode) bolides uit Maranello!

Van een exclusieve 458 Speciale Aperta tot een ongerestaureerde 500 TRC uit de racerij; Autoworld biedt momenteel onderdak aan een indrukwekkende verzameling van meer dan 50 Ferrari’s. El Cavallino Rampante bestaat namelijk 70 jaar en men kan er dan ook sportwagens uit elk decennium sinds 1947 bewonderen. Zo zijn er onder andere een aantal Dino’s, een F40, twee Testarossa’s, een 512 BB en een 288 GTO (replica) tentoongesteld. Voor elk wat wils dus!

De Ferrari expo in Autoworld kunt u zelf nog bezoeken tot 3 september 2017. Tickets en praktische informatie staat op de website.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...