Officieel: Ferrari ’70th Anniversary’ special editions

Officieel: Ferrari '70th Anniversary' special editionsFerrari viert in 2017 het 70 jarige bestaan en komt met maar liefst 350 special editions naar buiten!

In 1947 bouwde Enzo Ferrari – Il Commendatore – de eerste wagen die het steigerende paard voorop meekreeg. Na bijna zeventig jaar aan de wereldtop hebben de Italianen volgend jaar natuurlijk reden tot feesten, de onthulling én aflevering van de 200 LaFerrari Aperta’s behoort ook tot die festiviteiten.

Maar Ferrari wil de mooie verjaardag graag nog wat kracht bijzetten en komen met een unieke reeks naar buiten. Ze hebben namelijk 70 historische uitvoeringen terug leven ingeblazen op het huidige modellenaanbod, zijnde de 488 GTB, 488 Spider, California T, F12 Berlinetta en de gloednieuwe GTC4Lusso. De ene is al wat specialer dan de andere maar special editions doen het altijd goed in Italië, zeker als je een mooie paintjob en unieke badge erbij krijgt.

Nu nog een dergelijke special edition op de kop tikken zou niet meer mogelijk zijn, alle 350 exemplaren hebben alreeds een bestemming in gedachten. Een (meer)prijs is eveneens niet geweten..

Bekijk hier alle Tailer Made creaties van Ferrari en hun historische evenknie: ferrari.com

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...