Renault Megane GT krijgt nu ook dCi topversie [165 pk / 380 Nm]

Renault Megane GT krijgt nu ook dCi topversie [165 pk / 380 Nm]Naast een 205 pk sterke benzinemotor kan je de nieuwe Renault Mégane GT’s nu ook krijgen met een krachtige diesel!

Sportieve bolides zijn op hun best met een soepele benzinemotor, toch zijn er heel wat voorbeelden van leuke en dynamische diesels voor de veelrijders onder ons. Renault begrijpt die gedachtegang en voorzien nu ook een dCi versie van de Mégane GT en praktische Mégane Grandtour GT naast de bestaande 2.0-liter turbobenzine. Deze sportieve versies zijn de snelste/krachtigste Mégane’s tot wanneer de Fransen naar buiten komen met hun nieuwe Mégane RS!

De 1.6-liter twin turbo dieselmotor levert 165 pk en 380 Nm, steevast in combinatie met de moderne EDC automaat. Met 4,6 liter of 4.7 liter per 100 km voor respectievelijk de Mégane GT en Mégane Grandtour GT kom je behoorlijk zuinig voor de dag, vlot moet het ook sowieso gaan. Dankzij de standaard 4Control vierwielsturing verkrijg je op lage snelheid extra wendbaarheid en op grote snelheden meer stabiliteit.

De Renault Mégane GT’s zijn vanaf januari te bestellen met de topdiesel, prijsmatig zal deze dicht in de buurt komen van de 30.000 euro die de benzineversie kost.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...