Dit is de nieuwe Land Rover Discovery (2016)!

Dit is de nieuwe Land Rover Discovery (2016)!Op woensdag 28 september haalt Land Rover het (grote) doek van een nieuwe generatie Discovery!

De nieuwe Discovery wordt opnieuw een fullsize SUV met zeven zitplaatsen in een ruime verpakking. Zeer veelzijdig, uiterst begeerlijk en nog steeds een volwaardige terreinwagen, dat is de Land Rover Discovery sinds 1989 en de vierde generatie moet minstens even goed doen.

De huidige generatie is al op de markt sinds 2004 en kreeg enkele ingrijpende updates/facelifts om fris en frivool te blijven, toch is de tijd nu écht wel rijp om met een volledig nieuw model naar buiten te komen. Vorig jaar kregen we nog een Discovery Sport als instapper van deze nieuwe Discovery familielijn, we vermoeden dat zijn grote broer eenzelfde weg/stijl zal uitgaan. Met wat preliminair beeldmateriaal hebben we alvast een mooi vooraanzicht.

Dit najaar plannen de Britten de lancering ervan met een wereldpremière op het nakende Autosalon van Parijs. Net ervoor (28/09) komen ze naar buiten met alle informatie omtrent nieuwigheden, motorisaties, technologie en dergelijke. We zijn benieuwd!

Dit is de nieuwe Land Rover Discovery (2016)!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...