Belgische prijs Bentley Mulsanne: vanaf €306.735

Officieel: Bentley Mulsanne facelift + Mulsanne EWBBritse luxe heeft zo zijn prijs..

Op het Autosalon van Genève eerder dit jaar stond de vernieuwde Mulsanne mooi te pronken op de stand van Bentley. Behalve de klassieke facelift elementen (nieuwe grille, personalisatie, multimedia-updates, …) kregen we naast een basismodel en sportieve Mulsanne Speed variant nog een extra uitvoering. De Mulsanne EWB – Extended WheelBase – voegt nog eens 25 centimeter extra toe – in ruil voor 55.000 euro – aan de alreeds imposante Britse toplimousine.

De Mulsanne en Mulsanne EWB krijgen beiden dezelfde 6.75-liter V8 benzinemotor ingelepeld, goed voor 512 pk en 1.020 Nm koppel! Daarmee zijn ze in staat om in alle pracht en praal tot 296 km/u te accelereren dankzij een vlot achttraps ZF automaat. De CO2 uitstoot van meer dan 340 g/km neemt het Bentley cliënteel er ongetwijfeld maar bij.. De Mulsanne Speed maakt zijn naam waar met 537 pk en 1.100 Nm, de topsnelheid doorbreekt hier de magische grens van 300 km/u.

Onderstaande Belgische vanaf prijzen zijn inclusief btw maar exclusief enige personalisatie, om alvast een goede aanzet te geven zijn er vijf volle A4 pagina’s beschikbaar met allerhande opties, gadgets en packs. Heb je nog grotere dromen, dan is er nog altijd de Mulliner afdeling die deze waar kunnen maken voor de juiste prijs.

Mulsanne: vanaf €306.735
Mulsanne Speed: vanaf €334.565
Mulsanne Extended Wheelbase: vanaf €362.395

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...