Xavier Malisse aan het stuur van de 4C Spider tijdens de Zoute GT Tour

Xavier Malisse aan het stuur van de 4C Spider tijdens de Zoute GT TourTijdens het Zoute Grand Prix 2015 weekend (8-11 oktober) hopen we natuurlijk op goed weer, tennisspeler Xavier Malisse kan op die manier extra goed genieten van de Alfa Romeo 4C Spider!

Na de geslaagde voorstelling van de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio in Frankfurt focust de Belgische tak zich verder op de rebranding van het merk. Op de aankomende Zoute Grand Prix mocht deze Italiaanse autoconstructeur natuurlijk niet ontbreken, Alfa Romeo België verkoos om de 4C Coupé en 4C Spider hier voor te stellen. Deze laatste beleefde recentelijk zijn commercialisatie, in het dealernet kan je al gaan praten vanaf je bereid bent om €73.087 te investeren.

Op zondag 11 oktober 2015 beleeft de Zoute Grand Prix zijn apotheose met ondermeer de Zoute GT Tour, ook hier zal een Alfa Romeo 4C Spider aanwezig zijn. Achter het stuur vinden we niemand minder dan Xavier “X-Man” Malisse terug, de nationale tennisheld die sinds ons 1998 bijna 15 jaar verwende met hoogstaande sportprestaties. Zijn broer, Olivier Malisse, naast advocaat ook amateur-tennisspeler, zal naast hem plaatsnemen in deze beeldschone Italiaan, hopelijk mag hij ook even sturen!

Xavier Malisse aan het stuur van de 4C Spider tijdens de Zoute GT Tour

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...