Spyshots: snellere BMW M4 [GTS?]

Spyshots: snellere BMW M4 [GTS?]De begeerlijke M4 Coupé is nog geen jaar onder ons, toch werkt BMW al aan een snellere (GTS) variant.

Van de vorige generatie BMW M3 Coupé kregen we in 2009 ook een snellere GTS variant die de Freude am Fahren gelofte uit München nog meer uitlichtte. Naast een beperkte vermogensupgrade werd er toch heel kilo’s bespaard door het strippen van de achterbank, audiosysteem en airco met verbeterde prestatiecijfers als gevolg.

Of dit testexemplaar de voorbode is van een soortgelijke M4 GTS variant is nog wat te voorbarig te stellen, de vaste spoiler achteraan is toch al een duidelijk kenmerk. Met de dubbele turbo’s kunnen de ingenieurs ook vrij gemakkelijk het vermogen wat positief beïnvloeden, een reguliere M4 tikt af op 431 pk en een goede 1.500 kg. Op de testwagen zien we ook een afgeplakte voorbumper, het uiterlijk zal dus eveneens een metamorfose ondergaan. Een onthulling van deze hardcore BMW M4 zal ten vroegste voor 2015 zijn, het autosalon van Genève (maart) en Frankfurt (september) zijn de logische kanshebbers.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...