Preview: Alfa Romeo Giulietta Cross

Alfa Romeo Giulietta Cross
Volgens een recent bericht zal Alfa Romeo haar nieuwe crossover Giulietta Cross dopen.

Wie nog steeds op de nieuwe Alfa Romeo Giulia zit te wachten mag nog even in winterslaap blijven, maar wie geïnteresseerd is in een crossover van de Italiaanse autobouwer heeft meer geluk. Autocar zou van bronnen diep in de Alfa-organisatie geworteld vernomen hebben dat er reeds volgend jaar een Alfa Crossover komt.

Ook de naam begint stilaan vorm te krijgen en zou finaal Giulietta Cross worden, terwijl de crossover onderhuids gebaseerd wordt op een model uit de Jeep-familie. De Cherokee lijkt het meest waarschijnlijk, al hopen we dat de Alfa er toch iets meer Italiaanse flair aan toevoegt. Over motorisaties is dan weer nog niets geweten, maar de krachtbronnen worden vermoedelijk iets ecologischer dan de 2.4-liter viercilinder en 3.2-liter V6 uit de Jeep. (Via: Autocar)

Jeep Cherokee 2014 22

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...