Spyshots: BMW M235i

BMW M235i Coupe Spyshots
De langverwachte BMW M235i werd zonder camouflage op foto vastgelegd.

Net zoals de 3-Reeks Coupé voortaan 4-Reeks zal noemen, heeft BMW een 2-Reeks klaar op basis van de 1-Reeks F20/F21. De langverwachte coupé werd nu reeds gespot in M235i gedaante en op het eerste zicht heeft de 2-Reeks maar weinig gemeen met de 1-Reeks. Andere bumpers, een eigen grille en unieke koplampen onderscheiden hem, terwijl we achteraan natuurlijk ook een sexy coupé-kontje krijgen.

In het interieur zouden de verschillen met de hatchback een stuk kleiner zijn, terwijl onder de motorkap ook vermoedelijk dezelfde 3.0-liter zes-in-lijn uit de M135i paraat is. Deze krachtbron levert 320 pk en 450 Nm koppel, goed voor een sensationele sprint van 0-100 km/u in amper 4,9 seconden. De coupé wordt mogelijks nog iets sneller! En lang is het tot een productie volgens de geruchten ook niet meer wachten. In november zou hij van de band beginnen rollen, met een onthulling die dus wel heel dichtbij zou moeten zijn. Op het M Festival tijdens de 24-uren van de Nürburgring misschien? (Via: WCF)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Spyshots: BMW M235i"

  1. PJS 17-05-2013 om 23:57

    Ziet er niet mis uit.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...