BMW X4 zal in de VS geproduceerd worden

BMW X4 Sketch
BMW investeert 900 miljoen dollar in de Amerikaanse Spartanburg fabriek, waarmee er ruimte komt voor de X4.

Geruchten rond een BMW X4 gingen al eerder de ronde, voor bevestiging was het wachten tot nu. BMW plant een investering van maar liefst 900 miljoen dollar in de Amerikaanse Spartanburg fabriek, gespreid over drie jaar. Modellen die in deze fabriek reeds van de band rolden zijn de Z3, Z4, X3, X5 en X6. De site onderging reeds vier expansies en met de nieuwe uitbreiding komt meteen plaats voor de productie van de X4.

Hoewel BMW de komst van de wagen bevestigt, zijn de Duitsers zeer zuinig met details. Net zoals de X6 zich boven de X5 positioneert, zal de X4 hetzelfde doen ten opzichte van de X3. De styling zal in gelijke lijnen lopen met de grotere X6, onder de motorkap verwachten we een hele resem vier- en zescilinders. De Range Rover Evoque moet zich echter niet meteen zorgen maken, een lancering voor 2014 is onwaarschijnlijk.

BMW X4 Preview

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...