Is dit de Alfa Romeo 4C Concept?

Alfa Romeo 4C
Naar verluidt zou Alfa Romeo een compact sportmodel voorstellen op het autosalon van Genève. Zijn dit de eerste foto’s?

Het model zou een Coupé worden en beschikken over vier cilinders, gezien de naam 4C. We vermoeden dus dat de 1750 TBI-motor wel eens onder de motorkap zou kunnen liggen, zij het wel met een vermogen van 265 pk. Alfa Romeo zelf heeft nog geen officieel bericht wereldkundig gemaakt, dus tot op heden blijft het nog even tasten in het duister.

Luidt de 4C de terugkeer in van de legendarische Giulia Sprint? Op eerdere spyshots zien we 1750 SS staan, een verwijzing naar de Alfa 6C 1750 SS uit 1929? Wellicht zien we alles op het autosalon van Genève. Of misschien ook helemaal niet. Meer info volgt vanop de beursvloer. (via AE)

Lees hier onze rijtest met de Alfa Romeo 159 1750 TBI.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...