SEMA 2010: overzicht

SEMA 2010 compilatie
In Amerika loopt momenteel de SEMA beurs, het grootste salon voor autotuning ter wereld. Zelf naar daar afzakken voor live berichtgeving zagen we niet zitten, toch willen we jullie enkele tuningcreaties voorstellen.

Voor wie al dat tuninggeweld wel iets betekent, is er eind november een tuningbeurs in Essen, daar vindt de Europese tegenhanger van de SEMA plaats. SEMA staat voor Specialty Equipment Market Association, de vereining van tuners dus. Toen ze de vereniging in 1970 oprichtten stond de S eerst voor Speed, maar dat vond men dan toch te negatief. Tijdens voorgaande edities kwamen er steevast meer dan 100.000 kijklustigen langs op de beurs waar er maar liefst 230 exposanten aanwezig waren. De huidige editie loopt dit jaar in Las Vegas, waar er meer dan 2 miljoen vierkante meter voorzien is voor allerhande tuninggeweld.

Voornamelijk musclecars zoals de Camaro en de Mustang passeren de revue, net zoals tereinbeesten als Chevy’s en consoorten, zelfs de Nissan Cube laten ze niet met rust in Amerika. Op de laatste foto zien we een prachtig taxitrio, namelijk een Lamborghini LP640, Mercedes-Mclaren SLR en een Ferrari 458. Uiteraard zijn dit geen echte taxi’s, ze zijn namelijk een gepaste promotie aan het voeren voor de TopGear show die binnenkort ook aan de andere kant van de oceaan zijn opwachting maakt. (Compilatie via WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...