Preview: BMW 5-Reeks Touring / Gran Turismo (2017)

Preview: BMW 5-Reeks Touring / Gran Turismo (2017)We moeten sowieso nog tot begin volgend jaar wachten alvorens de nieuwe BMW 5-Reeks zal opduiken in het straatbeeld, laat ons intussen al even vooruitkijken naar de Touring en Gran Turismo uitvoering!

Nu de hypermoderne 5-Reeks alvast zijn digitale presentatie heeft gekregen kunnen we al even wegdromen van de meer praktische 5-Reeks Touring (G31) en hippe Gran Turismo (G32) lifestyle variant. De break verwachten we vrij snel ten tonele om geen tijd te verliezen in dit competitieve segment, een lancering op het Autosalon van Genève in maart 2017 zou dus perfect mogelijk zijn. De nieuwe 5-Reeks Gran Turismo zal wat later komen.

Dankzij digitale beeldbewerkingssoftware en mensen met teveel tijd kunnen we al een zeer goed beeld krijgen van wat we uiteindelijk kunnen verwachten, de beperkte visuele verschillen ten opzichte van de huidige generatie is alvast een voordeel voor X-Tomi.

Het motorenaanbod en technologie van de nieuwe 5-Reeks Berline zal ongetwijfeld zijn weg ook vinden naar de andere uitvoeringen, grote vraag blijft of München nu eens werk zal maken van een volwaardige M5 Touring variant om weerwerk te bieden aan de E63 AMG Break en RS6 Avant..

Lees hier onze rijtest met de huidige BMW 5-Reeks Berline (518d)!
Lees hier onze rijtest met de huidige BMW 5-Reeks Touring (528i xDrive)!
Lees hier onze rijtest met de huidige BMW 5-Reeks Gran Turismo (520d)!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...