Met de Mercedes SLR Club cruisen langs de Adriatische Zee

Met de Mercedes SLR Club cruisen langs de Adriatische ZeeMet je vrienden in het regenachtige België rondcruisen is maar niets, daarom trok de befaamde SLR Club richting de Adriatische Kust.

Met een totale productie van 2.200 Mercedes McLaren SLR’s in alle uitvoeringen ben je – ondanks het straatbeeld doet vermoeden – niet alleen op de wereld met je snelle GT. Om het samenhorigheidsgevoel te versterken organiseert de SLR Club jaarlijks een leuke bijeenkomst in een idyllische omgeving. Dit jaar werd een parcours uitgestippeld langs de kust in het Noorden van Italië en gezien de grote opkomst werd dit wel gesmaakt!

De reguliere SLR Coupé zien we het best vertegenwoordigd gevolgd door zijn Roadster afgeleide en 722 versies, al gaat de knotsgekke Stirling Moss variant waarschijnlijk met de meeste aandacht lopen. Essentieel bij deze SLR-zonder-voorruit was de obligatoire helm mét bril, op kruissnelheid wil je natuurlijk niets in je gezicht krijgen. Het volledige AMG-gamma – A45S63, G63 en zelfs een gloednieuwe S63 Coupé – was uiteraard ook goed vertegenwoordigd om het comfortgehalte van de trip wat te verhogen. Waarom ze een fotoshoot hielden bij de lokale Ssangyong dealer is dan weer een goede vraag!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...