Video: Blauwe Ferrari F40 fleurt London op

Video: Blauwe Ferrari F40 fleurt London opMet de begeerlijke Ferrari F40 kan je veel leukere dingen doen dan door het drukke London te cruisen, anderzijds brengt het wel wat kleur in de grijze stad!

De Ferrari F40 zag in 1987 het levenslicht en was de opvolger van de legendarische 288 GTO, ongeveer 1.200 exemplaren rolden van de productieband in Maranello. Allemaal voorzien van een krachtige turbogeblazen 2.9-liter V8 met 471 pk en 577 Nm in combinatie met achterwielaandrijving, een manuele vijfbak en geen rijhulpsystemen.. Voorzien van gepast rubber en een volle tank benzine (in tweevoud aanwezig!) kan deze Italiaan tot veel in staat zijn op het circuit of op de openbare weg, in de stedelijke file kan je minder hard genieten van alle pracht en praal.. Toch heb je in London frequent kans om de toepasselijke nummerplaat F40 BLU te spotten, voorzien van een prachtige blauwe koetswerkkleur en luidkeels uitlaatsysteem!


Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...