Video: Kidston – Hot Wheels [Ferrari F40]

Video: Kidston - Hot Wheels [Ferrari F40]Voor de meesten onder ons blijft het bij de Ferrari F40 waarschijnlijk bij een droom, toch zijn die dromen niet voor iedereen bedrog..

Kidston, een Zwitserse dealer voor peperdure classics en het betere autospul, durft zich wel vaker eens te wagen aan een knappe video of diepgaande rijtest met hun bolides. In tijden van kerstdrukte en hoge verwachtingen voor het nieuwe kalenderjaar mogen we dankzij hun even wegdromen van de legendarische Ferrari F40 – eveneens met turbomotor – die gebruikt wordt waarvoor ze allemaal gebouwd werden, namelijk rijden én emotie opwekken. Dit zowel bij de racepiloot die de sleutel toegestopt kreeg als bij de vele enthousiastelingen van het Steigerende Paard uit Maranello!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...