China krijgt zijn eigen BMW M3 Tiger Edition

BMW M3 China Tiger Edition
Om bepaalde groeiregio’s te belonen of de verkoop ginds te stimuleren worden er frequent speciale edities gemaakt door autofabrikanten. Ook BMW doet hier aan mee, en brengt de M3 Tiger Edition uit, speciaal voor China.

China is de laatste tijd wel hot, bijna elk merk heeft wel een speciale China Edition. De BMW M3 Tiger Edition is in het leven geroepen ter ere van de 25ste verjaardag van dit model, net nu we in het jaar van de Tijger zitten volgens de Chinese jaarkalender. Motorisch gezien heeft een BMW M3 weinig te klagen, vandaar dat ze zich vooral gefocust hebben op het uiterlijk.

Zo krijgt de Tiger Edition een oranje koetswerkkleur, welke alleen beschikbaar was op de –uitverkochteM3 GTS. Andere accenten en de 19″ wielen zijn matzwart uitgevoerd, om volledig te contrasteren. Binnen vinden we zwart Novilla leder terug met oranje naden, wat op zich wel een passende kleurencombinatie is. Op de hoofdsteunen vinden we een gestikte draak terug, net zoals op de deurpanelen. China zou 250 exemplaren krijgen van de M3 Tiger Edition, over een Belgium Edition met een zwart-geel-rode kleurstelling is nog niets bekend. (Via M3P)

BMW M3 China Tiger Edition

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...