Renault Megane RS wordt extremer

Renault Megane R26.R RS
Op zich kan de Renault Mégane RS uiterst goed mee met de concurrentie, maar het mag natuurlijk altijd wat meer zijn.

De eerste spyshots van de extreme Renault Mégane RS zijn binnen. Officieel is er nog niets geweten, maar de kans is groot dat het hier om een soort van Renault Mégane R26.R gaat, zoals Renault die maakte van de vorige editie Renault Mégane. De kans is groot dat de motor nog steeds de ouwe getrouwe 2.0 liter motor is, maar dat er een beetje vermogen bij zal komen.

Verder stond gewichtsbesparing centraal bij de Renault Mégane R26.R. We gokken er dus op dat dit ook bij deze extreme versie die we hier zien ook het geval is. We zien ook wat aanpassingen aan de bumper vooraan, misschien zal Renault ook wat knutselen met de aerodynamica om de wagen vlotter vooruit te laten gaan. Tegen 2011 wordt dit model op de markt verwacht. (via AW)

Deel dit bericht:

3 reacties op "Renault Mégane RS wordt extremer"

  1. PJS 01-07-2010 om 16:20

    Vet, hopen op nog wat extra vermogen.

  2. XliljeezyX 03-07-2010 om 21:59

    hopen op 300 peeekaatje’s net zoals de focus RS.

  3. Brambo 05-07-2010 om 9:08

    Waar zijn die banden naartoe?

Reageer

Reactie aan het plaatsen...