xDrive BMW 7-Reeks vanaf 2010


BMW gaat vanaf 2010 vierwielaandrijving aanbieden voor zijn vlaggenschip, de 7-Reeks.

Om de concurrentie met Mercedes en Audi de baas te kunnen gaat BMW vanaf volgend jaar ook een vierwielaangedreven versie van de 7-Reeks aanbieden. Het xDrive systeem zal gebaseerd zijn op het systeem van de BMW X5 en X6. Het vierwielaandrijvingsysteem zal echter wel enkel in de 750i en 750Li aangeboden worden.

Het xDrive-systeem zal standaard ongeveer 60 procent van het vermogen naar de achterwielen sturen maar afhankelijk van de situatie kan tot 80 procent van het vermogen naar de achterwielen gestuurd worden. De 7-Reeks xDrive zal het moeten opnemen tegen de Mercedes S-Klasse 4Matic en Audi A8 Quattro. (Via: LeftLane)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...