Preview: BMW Z2 Concept in Frankfurt

bmw_z2_render
BMW werkt aan een kleine versie van de BMW Z4, die hoogstwaarschijnlijk BMW Z2 zal gaan heten.

Volgens het Duitse AutoBild heeft BMW groen licht gegeven aan het Z2 project en zal er een conceptmodel debuteren op het autosalon van Frankfurt. Het platform van dat concept is allicht hetzelfde als dat van de BMW 1-Reeks en het concept zelf zal over verschillende EfficientDynamics technologieën beschikken.

De Z2 zal via de achterwielen worden aangedreven en die achterwielen zullen op hun beurt onder andere worden aangedreven door een 1.6 liter viercilindermotor met directe injectie die 204 pk levert. Verder komt er waarschijnlijk nog een hybride variant en een elektrisch model. (Via: eGM)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Preview: BMW Z2 Concept in Frankfurt"

  1. 5589 29-03-2009 om 17:16

    ik weet het nog niet zo zeker

Reageer

Reactie aan het plaatsen...