Komt er geen nieuwe BMW Z4 M?


BMW Z4-fanboys kunnen alvast inpakken want er komt waarschijnlijk geen nieuwe Z4 M.

BMW zal volgens een anonieme BMW-bron door de huidige economische crisis geen M-versie van de nieuwe Z4 maken. In het huidige Z4-gamma is de topmotor een 306 pk sterke 3 liter twin-turbo zes-in-lijn. 0 naar 100 km/u is met deze motor voorbij in 5 seconden en de topsnelheid is elektronisch begrensd op 250 km/u.

Voor de M-versie van de Z4 zou 50 pk meer en wat sleutelwerk aan de remmen, de ophanging en het chassis volstaan. Zo zou de Z4 M qua prestaties naast de M3 komen, geen probleem toch? Het is nog even afwachten tot een officieel bericht van BMW, tot dan kunnen de Z4-fanboys blijven dromen van die M-versie. (Via: iMotor)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Komt er geen nieuwe BMW Z4 M?"

  1. Bert 22-03-2009 om 10:46

    Jammer maar de huidige topmotor is ook niet slecht, 306 pk en in 5 seconden naar 100 km/u!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...