Teaser: Mercedes S-Klasse (2020)

Teaser: Mercedes S-Klasse (2020)We maken ons klaar voor een gloednieuwe Mercedes S-Klasse!

Als gerenomeerd vlaggenschip is de onthulling van een nieuwe generatie Mercedes S-Klasse altijd groot nieuws, toch zagen we de voorbije jaren dat andere Das Haus modellen hier en daar ook interessante primeurs inzake rijhulp, connectiviteit of gadgets meekregen. Denk aan de compacte A-Klasse met het MBUX infotainmentsysteem!

Op het eerste officiële beeld van de nieuwe S-Klasse (codenaam: W223) is duidelijk dat ze in Stuttgart een andere richting inslaan inzake design, zeker de grille oogt anders dan nu het geval is. Officieel zijn er nog geen interieurbeelden vrijgegeven, op Instagram kan je enkele weggevers terugvinden. Daarbij is opvallend dat de Duitse vlaggenschip hier maar één digitaal scherm (als tellerpartij) zou meekrijgen met een extra (schuin) scherm in de middenconsole. Inderdaad, zoals de Tesla Model S.

Na de onthulling van de nieuwe S-Klasse later dit jaar mogen we opnieuw een verlengde (S-Klasse Lang) en luxueuze (S-Klasse Maybach) verwachten terwijl ze met de EQS zowaar een 100% elektrische variant hebben klaarstaan voor 2021. Sportieve AMG varianten mogen uiteraard ook niet ontbreken (wel zonder 6.0-liter V12) maar de kans dat we een nieuwe S-Klasse Cabrio of S-Klasse Coupé krijgen is klein wegens hun tegenvallende verkoop.

Teaser: Mercedes S-Klasse (2020)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...