Belgische prijs Mercedes S-Klasse Cabriolet: vanaf €144.232

Officieel: Mercedes S-Klasse Cabrio & S63 AMG CabrioVoor de prijs van een royaal appartement in Vlaanderen kan je ook die knappe Mercedes S-Klasse Cabriolet op de kop tikken!

De term royaal plakt overigens ook bijzonder goed op de gloednieuwe S-Klasse Cabriolet die Mercedes na 44 jaar terug in het gamma opneemt. Verwacht wel geen cadeau’s van de Duitsers uit Stuttgart, traditiegetrouw betaal je steeds een stevige prijs voor al die luxe, comfort, elegantie en torenhoge afwerkingsgraad, gelukkig krijg je er wel heel wat voor terug! En hopelijk blijft de restwaarde wat intact..

Momenteel is de Mercedes S-Klasse Cabriolet te verkrijgen in twee uitvoeringen, de S500 Cabriolet (455 pk) en S63 AMG (585 pk). In de nabije toekomst krijgen die vermoedelijk het gezelschap van een 4Matic variant en twee twaalfcilinders, wederom een S600 en een S65 AMG. Of deze potente luxesleeën naar België komen is wat af te wachten (vraag / aanbod kwestie) maar specifieke markten zullen deze sowieso krijgen, we denken per direct aan Amerika, Rusland en het Midden-Oosten! Aan de andere kant van het vermogensspectrum lijkt het niet dat we hier een S400 instapper krijgen zoals de S-Klasse Coupé wél kreeg.

Neem je genoegen aan de Mercedes S500 Cabriolet zonder enige optie, dan ben je genoodzaakt om €144.232 achter te laten bij de dealer om de hoek. Ga je toch wat vlotter door de leuke configurator met blitse velgen, een knappe koetswerkkleur, wat interieurupgrades en extra gadgets kan die prijs nog vlot oplopen. Wil je toch die Mercedes-AMG S63 Cabrio – de meest potente uitvoeringen doen het met een kortere naam – dan ben je minstens €193.358 lichter, ook hier kan je dat bedrag nog eenvoudig aandikken.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...