Officieel: Skoda Kamiq Scoutline (2020)

Officieel: Skoda Kamiq Scoutline (2020)Speciaal voor de stedelijke avonturier: de Kamiq Scoutline!

Daar waar de grotere Kodiaq en Karoq het met een stoere Scout versie doen krijgt de compacte Kamiq een soortgelijke Scoutline uitvoering, dit in navolging van de Kamiq Monte Carlo. De Kamiq Scoutline krijgt zwarte bescherming rondom, 17” of 18” lichtmetalen velgen en LED lichtblokken, binnenin prijkt er een unieke Scoutline afwerking met unieke accenten en uitrusting.

Skoda zal de Kamiq Scoutline aanbieden met het volledige gamma motoren, zijnde de 1.0-liter TSI, 1.5-liter TSI, 1.6-liter TDI en 1.0-liter G-TEC (CNG). Voor de onthulling moet je richting het Autosalon van Genève in maart 2020, prijzen volgen later.

Lees hier onze rijtest met de Skoda Kamiq 1.0 TSI DSG 115 pk!

Officieel: Skoda Kamiq Scoutline (2020)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...