Officieel: Skoda Kamiq Monte Carlo (2019)

Officieel: Skoda Kamiq Monte Carlo (2019)De Skoda Kamiq crossover krijgt een Monte Carlo topuitrustingsniveau.

Als eerbetoon aan de sterke rallygeschiedenis komt Skoda met een Monte Carlo uitrustingsniveau van de gloednieuwe Kamiq. Koester wel geen sportieve ambities want dynamisch noch motorisch zijn er geen wijzigingen te bespeuren en het Monte Carlo uitrustingsniveau is te combineren met alle beschikbare motoren. Tot nader order zijn dit de 1.0-liter TSI benzine (95 pk), 1.5-liter TSI benzine (150 pk), 1.6-liter TDI diesel (115 pk) en 1.0-liter G-TEC aardgas (90 pk).

Daar waar Skoda voor de grotere modellen kiest voor de Sportline benaming krijgen de compacte modellen (Scala en Fabia) de Monte Carlo benaming mee voor het meer “sportieve lifestyle” uitrustingsniveau.

De Kamiq Monte Carlo doet het op zijn beurt met de nodige zwarte accenten (grille, bumper, zijspiegels, dakrails en type-aanduiding), getinte ramen, sinistere diffusor, panoramisch dak, full LED koplampen en 17” (optioneel 18”) lichtmetalen velgen. Binnenin prijken er blitse sportzetels en een sportieve afwerking van het stuurwiel, versnellingspook en vloermatjes.

De Skoda Kamiq Monte Carlo maakt zijn debuut op het Autosalon van Frankfurt, de marktlancering is voor het vierde kwartaal van 2019!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...