Video: Carfection test de Jaguar XE SV Project 8 Touring (2019)

Video: Carfection test de Jaguar XE SV Project 8 Touring (2019)Weet de Jaguar XE Project 8 te overtuigen zonder achtervleugel?

Om de laatste exemplaren van de exclusieve XE SV Project 8 aan de man/vrouw te brengen kwam Jaguar vorig jaar met de aangepaste Touring specificatie. Motorisch blijft de Brit trouw aan de 5.0-liter V8 met 600 pk / 700 Nm, op visueel vlak ontbreekt er achteraan een (opzichte) spoiler. Om aërodynamisch even efficiënt voor de dag te komen is de Jaguar XE SV Project 8 Touring voorzien van een aangepaste grille én een prijskaartje dat in de buurt van de 170.000 euro komt. Alex Goy van Carfection neemt ons mee voor een eerste kennismaking.

Lees hier onze rijtest met de Jaguar XE 20d AWD R-Design MY18!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...